måndag 3 januari 2011

Kakel och klinker

Till köket kommer det bli en svart högblank kakelplatta 20x40cm från Konradsson och bakom fläkten Höganäs Nero Elegance, glömde tyvärr att ta bilder på dessa två.

Det är svårt att få till bra bilder med mobilkameran så ursäkta kvaliten...

Dessa kommer sitta på väggarna. Det blir kakelplattan Wave (det är från Svenska kakels serie Modus, http://www.svenskakakel.se/) i vår duschhörna och vitt i resten, en mattvit för att få lite varmare ton. Det bruna stavkaklet har jag faktiskt ingen koll på vart ifrån den kommer men denna kommer bli som en pelare i barnens dusch. Vitt matt platta även här, förhoppningsvis blir det 20x40cm plattan, det gillas med stora plattor i våtutrymmet = lättstädat.


Dessa valde vi mellan till de båda badrummen. I barndelen kommer vi ha valnöt så det blir den mörka wengeplattan upp till vänster i båda storlekarna. I vårt kommer vi ha en kallare nyans så det blir den ljusgrå ned till höger. Dessa plattor kommer från Svenska kakel har jag för mig.



Svårt att få en rättvis bild med mobilkameran, klinker till groventré/tvättstugan, svart granit. Denna platta är 60x30cm, den vi valt är 30x30cm och så blir det en mörkgrå fog till.

1 kommentar:

  1. Hej på er! Måste bara säga att graniten till tvättstugan och entrén är riktigt fin! Likaså stavkaklet! Supernice!

    SvaraRadera