lördag 11 september 2010

Möte

Hösten börjar svepa in över Blekinge. Dofter av höst fyller skogen och den regnfriska mossan plaskar under fötterna. Vi är inga experter på kantarellplockning men husvagnsgrannarna bjöd oss på höstens guld sista helgen på campingen - vilken smakupplevelse! Ekenäs vävs in i ett lugn nu när sommargästerna börjar stänga sina stugor och badgästerna övergivit Östersjöns kalla vatten. Jag längtar efter att få flytta hit, så nära hav och skog.

Möte igen
Eftersom vi har ändrat något på vår entreprenadsform har vi fått lägga några timmar till på möten. Tackar Kjell som ändå varit tålmodig. Det kan vara möjligt för oss att få iväg avropet nästa vecka någon gång. Då får vi också reda på när prel. inflyttningsdatum blir.

Grannens hus har kommit på plats! Ser snyggt ut. Det står ännu som ett tomt skelett utan pannor men det känns underligt att nu kunna föreställa sig hur det kommer se ut runt omkring vår tomt. Nästan så att man kan känna efter vilken häck som ska vara mellan tomterna ;).

Jag tycker det ska bli kul att se så många olika Myresjöhustyper byggas upp runt om. Vi tittade själva på tex Kornett, snyggt och bra planslösning men eftersom vi hade ett 1 ½ plans som vi sålde visste vi att det blev "för högt" för vår smak. Vi föll ju för vårt Landsort - passar oss perfekt.

1 kommentar:

  1. Vi gillade också Kornett men det blev Landsort till slut. Perfekt planlösning för oss.

    SvaraRadera