tisdag 13 juli 2010

Sprängning och HTH kök

NU händer det verkligen massor med tomten. Idag höll de på som bäst med att spränga bort alla bergsknallar som ligger i vägen för tomtgrunden och carporten. Hela vårt område i Ekenäs har förvandlats från att ha varit en lummig snårskog med massor av sly till ett bostadsområde. Numer finns det riktiga tomter och man kan skönja hur området kommer att bli. Dessutom tror jag Kjell (Blekinge Myresjöhusförsäljare) har sålt flertalet av dem redan. Hur kul som helst att få se våra grannars hus växa upp samtidigt.

Husritningarna kom i slutet av förra veckan. Vi fick en glimt av hur vårt hus kommer se ut det var några ändringar som var inte var med så det blir en runda till hos arkitekten efter semestrarna. Vårt nästa projekt blir till HTH i Jönköping - http://www.hth.se/, där vi ska planlägga hur vårt kök kommer att bli. Vi kommer att åka till Borås djupark, Liseberg och Ullared nu på semestern så det blir ett stopp för köksritningar också, hotellet är bokat.

Det är bad och semester som gäller för oss just nu - Alva simtränar för fulla muggar. Jag hoppas att hon kan ta riktiga ben och armtag innan sommaren är slut. Axel tycker verkligen om att plaska och tar sig gärna ett dopp han också. Vem gör inte det i den här tropiska hettan?! Fam Wihlstrand verkligen ääääälskar värmen.
-Alva stormar precis in i skrivandets stund, hon har tappat sin tredje tand, hi hi. Hon har fått en glugg upptill mellan framtänderna så nu ser hon ut som en riktig "förstagluttare". Det är ju förskoleklass som gäller för denna lill-stora tjejen i höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar